Koosolek ja eesmärgid

Kuna nüüd lubatakse igal pool liikuda ja koos olla, siis otsustasime preilidega ka ühe miitingu teha. Nagu ikka korralikus hästi toimivas ettevõttes kohane. Paneme kõik uhked eesmärgid paika. Jaotame rollid, et kes mida teeb ja kõik muu sellise kollektiiviga kokkukäiv teema. Kuna koosolekul kaagutamine läks parajaks laadaks ära, siis otsustasin nende esindajaga privaatsemalt asju arutada. Väsitava ja pika, aga samas rõõmsa arutelu tulemusena jõudsime kokkuleppele, et nüüd hakkab munade tootmine ja mulle jääb majoneesi letile jõudmine. Ja no minu poolne poputamine, sakutamine ja muu meelelahutus puhkehetkedel oli nagunii kollektiivlepingus sees. Kompromisse tegid mõlemad pooled, kuid minu kallal nokiti kõige rohkem. 

Igatahes, nemad hoidsid enda lubadusest kinni ning nüüd nad siis päevast päeva töö juures munevad. Mida päev edasi, seda rohkem ühineb liikumisega preilisid ja mul hakkab jälle rikkuse tunne sisse tulema. Vähemalt tunneli lõpus tundub midagi helkivat. See võib samas vastutulev rong ka olla. Niisiis võtsime ka enda teise ansambliga, koosseisus Juss Lindmäe ja Timo Pärnaga, samuti vastu otsused, et alates laupäevast on majonees lettidel. Aga ei tasu teil kõik nüüd kohe poodi tormata, sest poes olevad kogused on väikesed. Tasa sõuad, kaugele jõuad. Tasub ikka tarkuste järgi käia. Tark ju ei torma. Neid tarkusi võiks siia järjest laduda sama palju nagu Vändrast tulevaid saelaudu. Ei teagi, kas sealt veel tuleb neid üldse. Ja samas ei tea, kas keegi majoneesi üldse ostab ka. Nonfitness toode ikkagi. Fitlap ei soovita. Ilma säilitusaineteta, aga kes teab. Maitsta pole ju veel saanud ja põrsast kotis ka selline kehva osta. Aga noh, nii palju pole vaja sul sabistada. Laupäeval kell 11 algab Kuressaare turul Turupäev, kus meie kallis UAZik on parkinud ennast kõige ette, et kastist head ja paremat pakkuda. Võibolla pargib üldse turu väravad kinni. Eks see kohapeal näha ole. Sealt saab kõike, mis laudast käsi haarata jõuab. Esiteks saab sealt mune. Neid kõige kuulsamaid mahemune. Teie piinad saavad lõpetatud. Enamus on väikeses suuruses, aga andestamine on inimloomuse üks parimaid omadusi.  Siis on võimalik majoneesiga määrdunud puupulk endale suhu pista. Annab kohe aimu, mis teema on. Muidugi jälle üli piiratud kogus, aga saab majot ka kaasa osta. Kuna ma olen selline kõva müügimees, siis haaran kaasa ka 50 liitristes kottides oleva mahe kanasõnniku ja vanad puidust kalakastid. See kanas*tt on nii rammus, et paneb isegi kivi kasvama. Külarahvas teab rääkida, et s*taleotis aitavat ka kiilaneva pea vastu. Mõnel olla muidugi juuste asemel suled kasvanud. Ei teagi enam, mida uskuda. 

Ühesõnaga kõik, mis mul näppu jääb, läheb müügiks. Naine ja laps jäävad seekord müümata, sest neid läheb mul veel vaja. 

Pea siis meeles:

  • Laupäeval alates kell 11.00 Kuressaare turul Turupäev, kus kohal kõvemad Saaremaa tootjad. 
  • Laupäevast alates Saaremaa Majonees müügil COOP Saaremaa poodides (Rae,Tooma, Kaubaait, Liiva ja Orissaare), Auriga Ehtsa poes ja Tallinnas Haabersti Rimis Talu Toidab letis (sinna läheb esialgu ainult 12 purki ehk ilmselt saab ka kohe otsa, aga käige müüjatele peale, et nad rohkem telliks).