Mahemunad jõudsid Balti Jaama turule

Sa muidu viimasel ajal seal Balti Jaama turul oled käinud? Kui sa Tallinnast väljas elad, siis ilmselt mitte. Aga pole hullu, nüüd saad ühe lisapõhjuse sinna minekuks. On üks selline tegelane nagu Sass Henno, kes lööb kaasa mitmel tasandil. Ja ta tuli sellise mötte peale, et avada kogukonna köök. Ta ise teeb ülimalt nauditavaid käsitöö pelmeene, mis on ühed kuulsamaid Tallinnas. Kui otse rõdult värskeid pelmeene osta saab, siis pole ka ime. Samas on Kalamajas veel inimesi, kes igast häid asju teevad. Tahaks ka vahetevahel müüa neid teistele aga nõuded on nii karmid, et mõte visatakse kohe eos prügikasti. Sass on nüüd selline mees, kes võttis kätte ja tegi soovijatele kasutatava kogukonnaköögi PAHANDUS, kus saab enda spetsialiteeti ka teistele pakkuda. Kasvõi pasteeti. Köögi asukohaks on Balti Jaama Turg väliputka. Aga milleks ma sellest latran on just see, et eks ka mul ole väike kokkupuude selle kohaga. Esimese asjana läksid sinna müüki need samad head Saaremaa Mahemunad. Ja kui läheb hästi, siis äkki hakkame pühapäevaseid pannkoogihommikuid või muupäeva vahvliküpsetust ka tegema nendest kuulsatest munadest. Mahekanamunadest siis. Minge külastaga Balti Jaama turgu ja otsige valge punaste äärtega putka sealt üles ja nõudke kõige paremat!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s