Laienesime Tallinna Kaubamajasse!

Tallinna juures on see hea asi, et laienemisvõimalusi on rohkem kui mitu. Ega see ei loe, et ma juba mõnes Rimis olen Talu Toidab seksioonis või Balti Jaama turul Pahanduse kogukonnaköögi putkas. Terve suur osa sellest linnast on ju veel katmata. Ja kui ma tahan ikkagi munakuninga tiitlit saada, siis laienema peab. Kesklinn on ju põhi värk- seal käib päeval palju inimesi ja sealt saab igale poole. Transpordi põhisõlm on seal ja välismaalased maabuvad laevaga külje alla. No nüüd oleme me ka seal maabunud võõramaalastena, et pakkuda just seda kodust tunnet igale pereliikmele laua taga. Seda ilusat suviselt päikeselist hetke karjamaa peal koos puhta maapiirkonna õhu ja rõõmsate emotsioonidega. Neid samu tundeid, kui üle pika aja sokiseest välja vupsav varvas muljub rohelise murulible mööda maad ja õrnad sõrmeotsad paitavad kirju kasekoort. Sõbralikud inimesed ja kokkuhoidev kogukond. Just see kõik selle sama Saaremaa Mahemunaga. Tallinna Kaubamaja toidumaailm hoiab meid hellalt enda riiulitel, et tulevane sügisene kaamosepuhang ei suudaks ära võtta suvega kogutud energiat, mis just kooli alguse puhul ja kolleegide taasnägemise puhul ekstra vajalik on. Kaubamaja Toidumaailma munariiulist tervitame teid suure naeratuse ja maheda maitsega!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s