Munad nüüd ka Rimis

Pidevalt on üks ving ja hädaldamine olnud siin. Küll on üks häda, siis on teine häda jne. Veits juba tüütab ära ka ju. Elu ongi raske ja tuleb sellega ise hakkama saada. Ja nüüd ongi aeg näidata, et kes ikka teeb natukenegi, siis vahel antakse tagasi ka.

Seega on mul ülimalt hea meel anda just Sulle teada, et me jõudsime lõpuks esimest korda Tallinna. Täitsa praamiga tulime kohe ja siis Ristilt sõitsime ka läbi. Sinna on äge postament püsti pandud muuseas. Ja no Tallinna liiklusest murdsime ka ennast läbi ja puhtalt selle jaoks, et isiklikult viia kohale need samad Saaremaa mahemunad kahte poodi. Ennekõike suur aitäh Talu Toidab Rimis, kes võttis meid enda hõlma alla selleks, et meie fännid saaksid seda, mida nad tahavad. Ma usun, et te olete kõik ju valmis näitama nii Talu Toidab Rimile kui ka Rimi poodidele endale, et vot rahvas tahab just seda muna saada. Seega kapake nüüd kiirelt Põhja Rimisse (Kalamajas, Soo tänava alguses) ja Haabersti Hyper Rimisse. Kui otsa saavad, siis andke teada! Saadame kohe juurde. Ja muidugi meie enda Auriga Rimi on samuti õige munaga üle küllatud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s