Saaremaa on mahemunadega kaetud :)

Vähemalt Saaremaa poodidega on minul nüüd ring peal. Ka meite Selverites Ida-Niidus ja Tuulte Roosis WOW Keskuses on nüüd kõikse paremaid Saaremaa mahemune saada. Kui sa pole veel proovinud või ostnud neid, siis nüüd on pole sul enam ühtegi vabandust. Ükskõik kuhu suuremasse poodi lähed, seal need sind ees ootavad. Mõni ütleb, et seda aitab praemunana ilma maitseaineteta ka süüa, sest lihtsalt munal endal on juba täitsa maitse. Teine jälle ütleb, et ta enam muud muna poest osta ei tahagi, kui Saaremaa mahemuna. Võta nüüd näpust, kummal see rohkem õigus on aga ega pole ilus vaielda ka teistega. Kui nüüd uus kriis peaks tulema, siis loodetavasti meil munapuudust ep tule!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s